За Жак Казот:

В бойното поле на душата, за движеща сила служи любопитството.

Именно поради тази причина Мимо Гарсия измисля през 2015 г. формулата „Поле за отговори“ – предаване, което цели да мотивира хората да са любознателни и да търсят отговори непрекъснато. Отговори на важни въпроси за самите тях.

Продуцент на новосъздадения формат става Поли Миджинова, която преди това продуцира и „Насалевци: Бедни срещу богати“ – дебютен филм на Мимо Гарсия.

Мимо Гарсия, създател и водещ наПоле за отговори“, и Поли Миджинова, продуцент и сценарист на „Поле за отговори“, в студиото, където се записва предаването (2016 година)

Мимо Гарсия става водещ на предаването, а към него се присъединява Руска Зидарова, която е играла в неговия филм „Насалевци: Бедни срещу богати“.

Мимо Гарсия, създател и водещ наПоле за отговори“, в студиото, където се записва предаването (2015 година)
Мимо Гарсия, създател и водещ наПоле за отговори“, и Руска Зидарова, водеща на „Поле за отговори“, в студиото, където се записва предаването (2015 година)

След втория епизод на първи сезон на „Поле за отговори“ Руска Зидарова е заменена от Ивелина Янакиева и Гергана Цветанова Тодорова.

Мимо Гарсия, създател и водещ наПоле за отговори“, Ивелина Янакиева (вдясно), водеща на „Поле за отговори“, и Гергана Цветанова Тодорова, водеща на „Поле за отговори“, в студиото, където се записва предаването (2015 година)
Мимо Гарсия, създател и водещ наПоле за отговори“, Ивелина Янакиева (вдясно), водеща на „Поле за отговори“, и Гергана Цветанова Тодорова, водеща на „Поле за отговори“, в промоционален кадър за предаването (2016 година)
Мимо Гарсия, създател и водещ наПоле за отговори“, Ивелина Янакиева (седналата), водеща на „Поле за отговори“, и Гергана Цветанова Тодорова, водеща на „Поле за отговори“, в студиото, където се записва предаването (2016 година)

В края на 2016 г. Янакиева и Тодорова са освободени от екипа на предаването. Вторият сезон продължава вече само с един водещ – Мимо Гарсия.

Мимо Гарсия, създател и водещ наПоле за отговори , в студиото, където се записва предаването (2016 година)
Мимо Гарсия, създател и водещ наПоле за отговори , записва последния брой на предаването (2017 година)

Макар през април 2017 г. да е обявено, че през есента предаването ще има трети сезон, това не се случва. „Поле за отговори“ е прекратено, защото Поли Миджинова, продуцент, е диагностицирана с Алцхаймер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *