Гергана Цветанова Тодорова

imageГергана Цветанова Тодорова е водеща на #ПолеЗаОтговори от сезон 1, епизод 3 до сезон 2, епизод 3.

Участие по сезони, епизоди и години: 2015: Сезон 1: Епизод 3, Епизод 4, Епизод 5, Епизод 6, Епизод 7, Епизод 8, Епизод 9, Епизод 10, Епизод 11, Eпизод 12/2016: Епизод 13, Епизод 14, Епизод 15, Епизод 16, Епизод 17, Епизод 18, Епизод 19, Епизод 20, Епизод 21, Епизод 22, Епизод 23, Епизод 24, Епизод 25, Епизод 26, Епизод 27, Епизод 28, Епизод 29 / Сезон 2: Епизод 1, Епизод 2, Епизод 3)

 

 

 

Гергана Цветанова Тодорова е млада и амбициозна. Родена е на 22-ри май 1999 година. Участвала е в школата на Боряна Братоева.

http://www.polezaotgovori.mimo.bg/gergana

PZO2pzo8.3gerganapolezaotgovoriepizod14snimka3pzoepizod29